Gården Direkt distribuerar lokala hållbara livsmedel från svenska livsmedelsproducenter och gårdar. Målet är att främja lokal, småskalig och sund produktion med hög kvalitet.

 

I över tio år har vi på Gården Direkt distribuerat lokalt och smart producerad mat direkt från svenska gårdar och moderna matproducenter. Det viktigaste för oss är att produktionen bedrivs på ett hållbart sätt och då kan faktorer som geografi, ekonomi och i vissa fall också ideologi spela roll för en hållbar produktion.
 

  – Vi fungerar som ett centrallager för våra producenter där vi kundpackar och distribuerar varor på ett effektivt sätt. Producenterna når idag via Gården Direkt handlare i hela Storstockholm vilket är uppskattat av butiker som kan få en leverans av oss med upp till 50 leverantörer på samma faktura. Det underlättar för butikerna som slipper krånglig administration.

 

Mat från Sverige tillgänglig i hela Sverige

Sedan årsskiftet använder vi oss även av Stockfiller som är ett samlat system för orderhantering, leveransuppföljning och försäljningsanalys. Nu kan du som handlare logga in och se hela vårt sortiment samt priser, kampanjer och själv välja leveransdag vart i Sverige du än befinner dig. Systemet inkluderar alla led från inköpare till leverantör inom livsmedelsindustrin.
 

Vår vision har alltid varit att lyfta svenska lokala livsmedel och se till att de når ut till dagligvaruhandeln. Det är viktigt att vi värnar om våra svenska producenter för samhället och Sverige i stort.

 

Fine Foods Sweden AB
Besöks och leveransadress:

Fågelviksvägen 9, 145 53 Norsborg

Lägg din beställning dygnet runt på order@gardendirekt.se eller på Stockfiller

© 2020 by Fine Foods AB